Algemene voorwaarden

Elk jaar verwelkomen de leden van de intro organisatie de nieuwe studenten. Om de studenten kennis te laten maken met de stad Breda, Breda University of Applied Sciences en hun medestudenten organiseert de intro organisatie vele verschillende activiteiten om dit mogelijk te maken. Deze algemene voorwaarden zijn gemaakt voor de introductieweek voor de opleidingen van Toerism en Leisure & Events. Ga jij deelnemen aan deze introduciteweek? Dan betekent het dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

1. Algemeen

1.1 Aanmelden is enkel toegestaan als je toegelaten bent om één van de studies van de Academy for Leisure of Academy for Tourism.

1.2 De kosten om deel te nemen aan de introductieweek is €127,50. Als niet betaald, dan mag je niet deelnemen. Afzeggen is altijd mogelijk maar dat moet gedaan worden vóór 15 augustus anders is het niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen.

1.3 Veiligheid gaat voor alles tijdens onze activiteiten in de introductieweek. De instructies die worden gegeven door de organisatie en de hoppassen moeten daarom altijd opgevolgd worden. De deelnemers moeten daarom altijd waakzaam voor mogelijke situaties die kunnen voorvallen.

1.4 Indien een deelnemer een situatie ziet gebeuren dat kan leiden tot problemen dient hij of zij dit direct te melden bij een van de hoppassen en/of bij de organisatie.

1.5 Deelnemers die bepaalde allergieën of andere medische klachten hebben dienen dit vooraf aan de organisatie te laten weten. Dit wordt gevraagd in het formulier wat dient ingevuld te worden om deel te mogen nemen aan de introductieweek.

1.6 De intro organisatie draagt er zorg voor dat het noodplan goed gecommuniceerd is met alle hoppassen.

1.7 Deelnemers zijn verplicht om het programma te volgen; daarom is het niet toegestaan om de introductieweek te verlaten zonder toestemming. Gedurende de introductieweek slapen de deelnemers op het Racketcentrum in Breda. Het is niet toegestaan om de introductieweek zonder geldige reden te verlaten of ergens anders te slapen. Mocht een deelnemer deze regels niet respecteren dan zal de deelnemer van de introductieweek afgestuurd worden.

1.8 Schade toegebracht aan gehuurde (transport) middelen, het gebouw of persoonlijke bezittingen van anderen. Zal de schadevergoeding op kosten komen van de deelnemer.

1.9 Externe bezoekers zijn toegelaten op eigen risico. Breda University of Applied Sciences is niet verantwoordelijk voor fysieke of mentale letsel naar aanleiding van het bezoek aan Unexpected Journey. Hier valt ook schade aan het gehoor van de bezoeker.

1.10 Breda University of Applied Sciences is niet aansprakelijk voor schade toegebracht aan eigendommen van deelnemers en bezoekers.

1.11 Breda University of Applied Sciences is niet aansprakelijk voor verloren of gestolen eigendommen van bezoekers.

1.12 Partners van Unexpected Journey die toestemming hebben van de organisatie, mogen éénmalig een mail versturen naar deelnemers naar aanleiding van de introductieweek.

2. Fotografie en film

2.1 Door deel te nemen aan de introductieweek, gaat de deelnemer akkoord met het feit dat er foto’s en videos gemaakt worden gedurende de introductieweek. Deze kunnen gebruikt worden om te publiceren op de social media kanalen en de website van Unexpected Journey.

3. Drugs en alcohol

3.1 Gebruik, bezitting en distributie van drugs is ten strengste verboden evenals het meenemen van eigen alcohol naar de introductieweek. Indien dit toch gebeurt dan zal dit leiden tot onmiddelijk verwijdering van de introductieweek.

3.2 Roken is enkel toegestaan op plekken waar dit aangegeven is (daarom is het automatisch niet toegestaan om op andere plekken te roken.)

3.3 Het is niet toegestaan voor deelnemers jonger dan 18 om alcohol te kopen, te ontvangen of te drinken. Ook is het geven van alcohol aan minderjarigen niet toegestaan.