Veel Gestelde Vragen

Q: Waarom zou ik me moeten inschrijven voor de introductie?
A: De introductie is een geweldige start van jouw studiejaar! Je leert je mede studenten goed kennen door middel van de gaafste feesten en team activiteiten. Daarnaast leer je ook de mooiste plekken van Breda kennen en waar je goed kan stappen of kan eten.

Q: Hoe lang duurt de introductie?
A: De introductie ‘Unexpected Journey’ start op maandag 29 augustus en eindigt op donderdagmiddag 1 september rond 17.00 uur. Daarna is er nog een geweldig zwembadfeest georganiseerd die de perfecte afsluiting van de intro is, dit feest is optioneel.

Q: Hoe kan ik betalen voor de intro?
A: Je kan voor de introductie betalen op www.more.nhtv.nl. Daar kan je dan inloggen met het studentnummer en wachtwoord dat je hebt gekregen via de NHTV. Klik hier voor een uitgebreide handleiding over het NHTV MORE systeem.

Q: Waar blijven we slapen en eten?
A: Gedurende de introductie blijven alle studenten en medewerkers in het Racket Centrum slapen. Daarnaast is er elke dag gezorgd voor ontbijt en avondeten op het Racket Centrum. De lunch zal op verschillende locaties worden verzorgd gedurende de verschillende activiteiten. ’S Nachts zijn er beveiligers aanwezig bij de slaapzaal.

Link van het Racket Centrum Breda: http://www.optisport.nl/racketcentrumbreda/
Terheijdenseweg 500 4826 AB Breda

Q: Hoe krijg ik mijn fiets in Breda?
A: Tijdens de introductie heb je vaak je fiets nodig, het is dan ook erg handig om er een mee te nemen. Je kan je fiets meenemen in de trein, let op, dit kost je wel een extra toeslag! Of misschien krijg je het voor elkaar om door vrienden of ouders gebracht te worden (met je fiets natuurlijk!). Als ze dat doen, vergeet ze dan natuurlijk niet te bedanken! 😉

Link naar de fietstoeslag: http://www.ns.nl/reizigers/producten/losse-kaartjes/dagkaart-hond-fiets.html

Q: Ik zit al op kamers in Breda, mag ik hier gaan slapen?
A: Nee, tijdens de introductie is het niet toegestaan voor studenten om buiten de slaapzaal op de kunstijsbaan te gaan slapen. De NHTV is verantwoordelijk voor jouw welzijn tijdens de introductie, wat betekent dat we je wel in de gaten moeten kunnen houden. Besluit je toch om buiten het terrein te overnachten, dan hebben wij geen andere keus om je per direct van de introductie te verwijderen.

Q: Ik ben allergisch of ik heb een speciaal dieet. Wordt daar rekening mee gehouden?
A: Natuurlijk, op het inschrijfformulier kan je aangeven of je medicatie gebruikt, een speciaal dieet volgt of ergens allergisch voor bent. Gedurende de intro zullen wij ons best doen om zo toegankelijk mogelijke menu’s neer te zetten die eigenlijk iedereen lust. Mocht het zo zijn dat je deze gerechten nog niet naar behoeven zijn, kunnen we iets anders regelen. Zet dit alsjeblieft in de juiste vakken op het inschrijfformulier.

Q: Welke studies mogen mee met deze introductie?
A: De volgende studies mogen deelnemen aan de ‘Unexpected Journey’ introductie:

  • Vrijetijdsmanagement (VTM) – exclusief fasttrack studenten
  • Functiegerichte Bachelor Toerisme en Recreatie (FBTR) – instroom tweede jaar
  • Management Toerisme (MT)  – inclusief fasttrack studenten
  • International Tourism Management (ITM) – exclusief fasttrack studenten
  • International Leisure Management (ILM) – exclusief fasttrack studenten
  • Bachelor of Science Leisure Studies (ILS) – exclusief fasttrack studenten

Staat jouw studie niet in de bovenstaande lijst? Probeer dan een van de andere geweldige introducties!
Voor Game en Media studies (Camp Lost) Link:
http://www.camplost.nl/

Voor Facility en Hotel studies (InterSib) Link:
https://www.facebook.com/intersib

Voor Stedenbouw, Logistiek en Mobiliteit studies (Intro SLM) Link:
http://www.introslm.nl

Q: Waar kan ik mijn studentnummer vinden?
A: Als het goed is heb je een brief/e-mail gehad van de NHTV waarin je studentnummer staat vermeld. In deze brief staat ook je wachtwoord waarmee je kan inloggen. Als je deze brief nog niet hebt gehad kun je jezelf al wel inschrijven voor de introductie.